Într-un final, echipa a obținut nu numai un obiect renovat, dar, ceea ce este nu mai puțin  important - am trezit conştiinta comunitară. Sperăm, că pentru mulți dintre participanți, și mai cu seamă – pentru copiii acestora, sentimentul de raspunere pentru bunul obştesc va deveni astfel o cauză reala.

Acum lucram la un următor proiect—amenajarea unui scuar pe terenul in fata casei de pe bulevardul Cuza-Voda 16/1. Ne adresam cu un îndemn de participare la organizațiile situate  în preajma viitorului scuar.

Dat  fiind faptul că sediul companiei D-stre se află în aceasta zonă, mizăm și pe susținerea din partea organizației D-stre.  Asupra schițelor de proiect au lucrat studenții de la Facultatea Urbanism și Arhitectură, UTM. Ei vor  prezenta lucrarile Luni, pe data de 5 Iunie la UTM (Dacia Blvd 39, Chisinau, Moldova), la orele 10:00, auditoriul 226. Ca un început de colaborare, v ă învit ăm să luați parte la această întrunire. În anexă veți găsi schi țele care vor fi prezentate de către studenți. 

Sperăm că veți accepta invitația noastră la un dialog constructiv. Pentru comentarii sau întrebări vă rugam să ne  

contactați prin e-mail la [email protected] sau prin telefon, la 06 92 61 622.


Schița proiectului se găsește aici:


Invitatie de Colaborare, scuarul Cuza Voda by Vitalie Sprinceana on Scribd

site-ul proiectului:

http://www.urbanconceptchisinau.md/