Chișinău prin monoclu - Turul XVI „Dăm timpul înapoi”

18 Aprilie 2018

Dacă nu demult am schimbat acele ceasornicelor înainte, atunci la noul tur „Chișinău prin monoclu” vom da timpul înapoi. Ne dăm întâlnire la cel mai important ceas al țării din Porțile Sfinte sau Arcul de Triumf, după cum este mai bine cunoscut și pornim spre partea de jos, de unde s-a format orașul. Vă așteptăm duminică să descoperim împreună cum s-a format orașul, de ce anume Chișinău a devenit capitală regională, unde a fost târgul vechi și ce clădiri vechi s-au mai păstrat. Iar turul se va finisa cu un picnic și cu o panoramă spre oraș.

CONSILIUL MUNICIPAL CHIȘINĂU ÎN CIFRE ȘI LITERE

11 Aprilie 2018

1,138 milioane de lei pentru mai mult de 100 de ore de ședințe – atât i-a costat pe chișinăuieni activitatea aleșilor municipali în 2017, relevă raportul „CONSILIUL MUNICIPAL CHIȘINĂU ÎN CIFRE și litere” realizat de PRIMĂRIAMEA. Raportul reprezintă o analiză a activității Consiliului Municipal Chișinău și a aleșilor locali în anul 2017 și include date privind participarea consilierilor la ședințe, modalitatea de pregătire și desfășurare a acestora, numărul de subiecte examinate, proiecte de decizii adoptate și alte informații relevante despre activitatea consilierilor municipali.

DEZBATERI PUBLICE: Proiectul "Parcul Râșcani. Renaștere"

6 Aprilie 2018

Reprezentanții scoietății civile anunță despre desfăşurarea dezbaterilor publice a proiectului "Parcul Râșcani. Renaștere" finanțat în cadrul Bugetului Civil-2017. Dezbaterile publice vor avea loc sâmbătă, pe data de 28 aprilie 2018, ora 11.00, în incinta Sălii de şedinţe a Consiliului Municipal Chişinău (bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83).

Page 1 of 24