Un minute de reculegere în memoria maestrului Mihai Curagău.
 
Direcția de Poliție: Săptămâna precedentă au avut loc 29 de măsuri în masă, toate s-au petrecut fără încălcarea ordinii publice. Au fost întocmite în total 1046 de procese contravenționale, amenzi de 546 mii lei, achitate pe parcursul a 72 ore 152 mii lei. 
Au fost înregistrate 20 accidente rutiere, 19 persoane traumatizate, 1 persoană decedată, 13 accidente sunt cu implicarea pietonilor, 7 pe trecerile pietonale (pe toate 7 nu sunt instalate limitatoare de viteză) și 6 în afara trecerilor. De la începutul anului în total au fost înregistrate 1121 de accidente rutiere, 57 persoane au decedat, 1378 persoane au rămas traumatizate. 
 
Direcţia Social Umanitară şi Relaţii Interetnice, confirmă că toți agenții comerciali din PMAN sunt verificați, totul este sub control. 
 
Direcția situații excepționale: Au fost efectuate controale în localuri, grădinițe, școli, unde au loc în prezent evenimente de revelion. Butelii de gaz și obiecte periculoase nu au fost depistate.
 
Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare: Situații ieșite din comun nu sunt, totul este sub control, toate blocurile au apă caldă și agent termic. S-a lucrat la salubrizare, au fost rezolvate toate solicitările parvenite de la cetățeni. Parametrii la agentul termic sunt foarte buni.
 
Direcția Sănătate: Nu vin banii de la Direcția Finanțe.
 
Direcția Finanțe: Referitor la executarea părții de venituri, la data de 22 decembrie partea de venituri la bugetul municipal a fost executată în sumă totală de 3 miliarde 72,6 milioane lei (99 la sută față de veniturile bugetului precizat), ne-asigurând prevederile cu 30,8 milioane lei. Comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, veniturile majorându-se cu 447,8 milioane lei.
Din cauza unor deficiențe tehnice, s-au reținut salariile, și anume câteva instituții de învățământ. Din acest motiv, termenul limită de efectuare a plăților va fi data de 28 decembrie.
 
Ședința continuă cu un monolog parțial al Primarului Dorin Chirtoacă (cu implcarea lui Sergiu Borozan, Nistor Grozavu, Ion Paciu):
- certificate de urbanism
- autorizări de construcții
- legislația cu privire la construcții
- proceduri, comisii, audiențe, consultații
- istorie
 
Realizări, anunțuri.
 
Descifrare: Sergiu BEJENARI